Inmiddels 12 jaar geleden bezocht ik Barcelona voor het eerst. Schiet me nu ineens te binnen dat ik daar vast nog foto’s van moet hebben, maar die hebben jullie van me tegoed.

Ik vond de 5 dagen heerlijk, met zon, strand én stad, but little did I know dat ik 12 jaar later verliefd zou worden op een Spanjaard. En jawel, hij komt uit de buurt van Barcelona. Ons eerste weekendje Barcelona was in februari 2018. Het was een cadeautje van mijn vriend, omdat ik zijn hele familie én vrienden in zijn geboortestad zou gaan ontmoeten.

Aangezien dit vrij heftig zou worden, op een goede manier natuurlijk, but still, we gingen ook een weekendje naar Barcelona.

Nog herinner ik me dat we uit het station Barcelona Estació de Francia kwamen en ik versteld stond van de Barcelonese schoonheid. Hier was ik nog nooit geweest en nu liep ik naast mijn vriend, een local, die de Spaanse cultuur en stad kende.

Het was 35 graden toen we vanuit het station, de stad in liepen. Ik keek naar boven en was verkocht. Hij had niets meer aan me, want ik bleef maar foto’s schieten. Ik ben ook niet meer opgehouden! Op een gegeven moment besloot ik dat het zonde was deze niet met de wereld te delen, en zo werd @barnabalconies geboren op Instagram. Ik pakte mijn eigen hashtag erbij en toen was mijn account compleet met #barnabalconies.

Dit zijn alledrie screenshots van mijn Instagram-account. Ga voor meer schoonheid naar @barnabalconies

Scroll Up
Translate »
Scroll Up